0 Läs mer >>
Denna vecka kommer det bli sämst med bloggande! Håller på för fullt att packa allt som ska gå med flyttlasset till bergvik på fredag! :) också har vi bara en bil så det blir tidiga mornar och det är man ju inte direkt van med, men det är skönt när man väl är uppe! Så denna vecka kommer det alltså att vara torka här inne =D

Näh nu ska jag plugga på ekonomiprovet som jag ska ha i veckan och sen surra lite med studievägledningen!


Hörs hej!!

Hej!

1 Läs mer >>
Vaknade vid 8 tiden av en täppt näsa (inte okay) jag som ville sova lite till, fast vi hade ju dock ändå klockan på 8,30 då vi ska till ilsbo och hejja fram Anders. Ska bli kul och hoppas det inte är allt för kallt bara, har inte hunnit kollat termometern än!Idag vill jag ha sol GUD =D

Igår var en riktigt bra dag förutom min förjävliga huvudvärk!Jag och älsko åkte på dragonen och åt mat ;)
Jag åt kycklingfile planka och han åt nån form av 3 rätters laxröra till förätt sen fläskfile och gorgonzola och efterrätt jordgubbar och glass med maränger! Men får jag tillägga att han även åt halva min hahah!För jag orka inte! Så typiskt att bli mätt fort när man äter sån gooooood mat!

Men men efter det så var det vidare till Katti och Robin för att fira hennes 26 års dag!Mycket trevligt! vi spelade wii och jag fick stryk i tennis så det bara vissla om det ;) hahah!bättre lycka nästa gång!

Sen hemfärd och jag somnade som en stock!!!

Nu ska jag äta frukost för jag mår så grymt illa!!!!                

                                                                                    ÄLSKAR DIG WIMARKSPÖJKEN =D

Godmorgon!

0 Läs mer >>
Vaknade vid halv 8 då Tove sa att jag skulle knäppa på tvn ;) hahah! Sen låg jag och drog mig ett tag sååå skönt. Igentligen skulle Tove gå mellan 10-14 idag då hon ska till pappa och jag har självstudier men vi struntade i det vi =D och ska vara hemma och mysa på lite! Igår började ridningen igen för Tove, hon tyckte att det var kul men hon tycker även att hon kan bestämma när hon är klar =D hahah!så hon skrek åt mig mitt i lektion nu är jag klar =) hahaha!Sötrumpan!

men hon höll ut :)

Nu har vi ätit frukost och Tove drog i sig 3 mjuka mackor!!vart tar maten vägen?;)

Näh nu ska jag ut med Nino Nano också måste jag bara avsluta med en bild på mina <3



Godmorgon!

5 Läs mer >>
Var med Tove på dagis till kl 10, sen var jag upp på soptippen med lite skräp och efter det så åkte jag upp på badhuset och simma i 35 minuter. Det var verkligen behövligt och skönt!Det är så lungt där på förmiddan!
Sen efter badet så åkte jag till mamma och sen fick jag ett uppdrag av henne att sätta in lite pengar på banken åt henne så jag gjorde det och sen köpte jag en varsin mummsig sallad på furan åt oss. Mamma bjöd såklart ;) (Tack!)

Sen lämnade jag Toves bilstol till Therese på hennes jobb då det är hon som ska hämta Tove idag, sen hämtar dom mig och så ska vi vidare till Britt som ska bjuda oss på mat!
Det gäller att få till det nu när vi bara har en bil som vi fått lånat!

Näh nu ska jag nog röjja lite här hemma så älsko blir glad!Han tycker jag har vart lite slö dom närmsta veckorna och det kan jag hålla med om, men jag har inte allls vart mig själv :( snacka om att man kan bli förändrad av en graviditet!och så tidigt!Men efter vecka 12 så ska väl symtomen släppa förhoppningsvis! Tröttheten är värst!

Men det kommer ju bli så myyysigt sen!Och Tove kommer bli världens bästa storasyster!=D

Idag har jag

0 Läs mer >>
Fan fan fan, aldrig mer en hanhund!Nog får att man kan vara kåt som hund också men min tar fan priset!HJÄÄÄÄLP!
Slickar i allt, hackar tänder, piper, gnyr och skakar! Och det går inte att gå med han i koppel!
Han hade ju kemisk kastrering och då fungerade han klockrent!
Men vissa säger att man inte får göra det 2 ggr men jag måste boka en tid nu så han får det till nästa vecka sen är det bara att spara till en kastrering annars dödar vi varandra =)

Idag har jag vart på skolan på förmiddagen sedan har jag uträttat lite ärenden. Skulle simma men det han jag inte alls med :( åkte ut till Bergvik och städa av det sista efter tapetseringen så nu ska jag lämna tillbaka nyckeln till faxeholmen imorgon så dom får göra sitt. Sen skjutsa mamma och handla och sen iväg och kolla på ett volvo skåp ;) en 745 som var tok fräsch hos Kotanen. Så får se om det blir den då?
Men jag skulle lika gärna ha kunnat köpt hans 2 åriga nordis jag =D dra mig baklänges vilken fin häst 2 årig nordis hingst och vilket psyke än så länge iaf ;) och extriört ohhh lord!
Fan vad jag avundas som som har hus och häst hemma!nått som jag verkligen längar efter. Men min tid kommer väl! Hoppas han är rädd om denna oslipade diamant!

Näh nu ska det vräkas glass med Tove!

Jag blir galen på hun...

0 Läs mer >>
Var på upprop i skolan idag!Ska bli så skönt att komma igång igen efter 4 veckors ledighet, jag kan bara inte vara hemma så länge :)
Så nu ska det pluggas Naturkunskap A Religon A Historia A matte A :)

Och till hösten ska jag läsa 150 p distans fast än att vi har en liten :) Men det ska fungera!Allt går att lösa, och även 210 p i praktik. sen har jag det jag behöver för att söka polisutbildningen och det är UNDERBART!

Så då kan man bara vara hemma med den lille hela 2012 och veta att man är klar för att söka!Nu ska det blir klart!Inga mer sen ;)

Så då är det träningen kvar, men vill man något så blir det genast mycket lättare. Så skönt att veta vad man vill i livet. Många år med förrvirrning som är över =D HA HA HA!

Bilar kan fortfarnande dra åt HEL**** I MIN VÄRLD!

                       Var det nån som hade en spark till övers?

Idag känns det lite b...

0 Läs mer >>


Nu är det bara för mycket! Det började med att någon körde in i Jimmy så vi blev av med en bil och när det är försäkringsbolag inblandade så tar det väl 100 år innan vi får ut några pengar så vi kan köpa en ny bil. =( Sen går mitt batteri på opeln sönder så det bara är att köpa ett nytt sånt och efter det så går generatorn på min bil sönder!Köper även en ny sådan och idag när jag åker från Tessa så märker jag att bilen går sämre och på tomgång så låter det som att den gick på 3 , men nädå om det ändå var det...SOPSLUT med motorn var det tydligen!Så nu har vi gått från 2 bilar till 0...Helt jävla sandslöst..vad gör man?
Det ända som var bra idag var lunch med Tessa och jag och Tove åkte skridskor på ip. Men annars är det piss skit och pannkaka!!!Ge mig en vinst!!!

HELVETE!

0 Läs mer >>
Nu måste jag verkligen komma igång med mitt bloggande, har vart katastrof nu på slutet =D
I helgen är det barnledig helg men som alltid så saknar jag henne nå fruktansvärt. Gårdagens kväll spenderades hemma hos Jeanette och mattias vi kollade på filmen Ticking klock tror jag den hette, ver grym till en början men sen spårade den helt hahah!Men det var mycket trevligt!

Vi var även inne i stan en sväng på en liten raggar runda :) och till våran förvåning ligger vår granne däckad ute i snön utan för saga hahahah kan inte annat än tycka att det är rätt åt honom. Men efter ett tag så kom polisen och tog reda på honom. Så han fick nog sova hos farbror P denna natt! Men det lär ju ha vart skönare än i en driva och 7 minus ;)
Var även förbi och kollade när serwat rustade i sin nya lya. Det blir ju fint!

Näh nu ska jag röjja upp lite här på hemmaplan!Ser rent ut sakt FÖRJÄVLIGT UT =D

Lördag