0 Läs mer >>

Japp nu kör vi :) får se hur det går??? Jag hoppas verkligen jag härdar ut!? Vill verkligen ner i vikt nu, och har så många byxor som jag vill börja använda! Men tyvärr så får jag dom inte över knäna :} HAHA! Ska inte väga mig på en vecka så får se om man blir glad eller om man grinar :) ska bara köra det tills jag nått min vikt sen ska jag börja käka som vanligt och springa som en tok istället! Snart ska jag o Melinda in på babymassagen, det är så mysigt! Och stora hjärtat är på guldfest på skolan! näh nu kaffe och packa ihop lite! Puss puss! Bifogar en bild på hur det annars kan sluta ;)

Lchf!

0 Läs mer >>

Mobil blogga??? Verkar ju funka :)

Testing testing ;)

0 Läs mer >>
MÅSTE vara det tråkigaste som finns! Och man är ju så rik när man är hemma på mammapenning ;) Men mysigt är det! Jag hoppas verkligen jag kommer in på utb jag söker så jag får börja jobba och tjäna pengar! Eller alternativ 2 är väl att vinna en mijon eller så, men det skulle ju aldrig hända mig!

Nu håller jag på att springa i tvättstugan, lite tjatigt när man är ensam med Melinda för det blir mycket i och ur vagnen =D men så är det...

Och idag skippar jag att gå...Har så jäkla ont i benen efter igår...vet inte varför men hoppas det är borta till imorgon för då ska det ut och stövlas igen! Måste även ta mig in på active och starta upp mitt kort som jag stängde (pausa) under graviditeten...

Nån som går på active som går på gruppträningar??Vore kul att börja köra lite sånt! Och det ska bli skönt att börja gå inne faktiskt!Kan man gå nån dag ute! Nu ska jag komma igång riktigt med träning, det känns så skönt i kroppen!

Näh nu ska jag ta mig nå gott att äta för ovanlighetens skull =P

Att betala räkningar

0 Läs mer >>
Sitter och äter vienetta glass och dricker lite kaffe! ;) Gött som bara den...MEN jag har tänkt att det måste bli ändring på detta nu! Inte kul när man går ca 1 timme om dagen och sen så äter man för 2 HA HA!:)

Ska börja köra på lchf som Ågge har gjort, hon har tappat 9 hela kilo på 2 veckor... vilket är GRYMT!
Jag är ju kass på att banta men med denna kost får man ju äta hur mycket man vill, det gäller bara att hålla sig till det man får äta. Skulle vilja köra det fram till jul, vet inte hur det är att träna och käka lchf?Man kanske blir slö??

Jag ska iaf inte börja springa för ens efter jul så man får väl lägga på kolhydrater då... Men då behöver man ju det och man läre ju förbränna det då också! Fan snart är det inte långt kvar ändå tills att man får skicka in sin ansökan till polishögskolan =D Jag lovar jag ska KÄMPA för att få en plats, men samtidigt så VET jag att det är jävla hård konkurens och få platser! Men skam den som ger sig ;)

Melinda sover i vagnen och jag ska plocka lite här hemma som vanligt! Tänker på räkningar som man ska lägga in =( DRYYYYGT! Och speciellt nu när jag åkte på fortkörningsböter!!!! GAAAAH! Men nu kan jag säga att man kör som folk! Blir makaroner och korv denna månad igen då ;) lr korv rättare sagt om det blir lchf!;)

Vi får se hur det går?? , Jimmy tror jag kommer bli elak...Kan det ligga nå i det??? =D

Halojj!

0 Läs mer >>

Idag var det babymassage på öppna förskolan! Jag & Anki tänkte åka in lite tidigare för att umgås men tji fick vi för det var stängt!;) Så istället slog vi 2 kloka huvuden ihop och åkte ner på stan för en fika kl 11... Så det blev kladdkaka och cheesecake hur det nu stavas?=P efter vi ätit upp tittade vi på väggen där det stog dagens lunch och insåg att vi var ganska hungrig...Men då hade vi ju redan spenderat 70 spänn på fika så vi fick vara hungriga =D

Sen var det babymassage på tur, ungefär hur mysigt som helst, och efter det åkte jag & hämta Tove och hem för att göra lite middag. Det blev burkskinka, mimosa och potatis GOTT!
Nu ska vi mysa till en film vi tankat ner, och jag har gått varje dag denna vecka KORS I TAKET! Men nu måste jag ner i vikt!Måste ändra lite kost också kanske ;) hahah!

PÖSS

Öppna förskolan!

1 Läs mer >>
Måste ju börja med att Melinda sov från kl 8 igår till kvart över 7 i morse!:) Det kallar jag utvilad mamma;) Så nu är det bara jag & Nino vaken! Mina andra <3 sover och snarkar vidare.
Tove är hos pappa, hon har vart där sedan i torsdags och det känns lite skumt när man är van att ha henne hemma...Så ska bli skönt att få hem henne idag!

Igår var vi in till stan och handla lite godis på dollar åt Tove och oss, sen lämnade vi Tove för att åka ner till mamma & spackla på nya salongen! Det kommer bli riktigt fint där...Sen var det hemfärd, skulle åka på kyrkogården o tända ljus också glömmer vi det på hemvägen =/ Så det får bli idag! Vi tog iaf en promenad efter maten igår och gick och tände ett ljus för Jimmys farfar. Sen var det soffhäng resten av kvällen, kolla lite på LA giggalo eller hur det stavas =P

Idag kommer det vara fullspäckat av allt möjligt. Målning, dans, simning och allt annat runt omkring :)


Avslutar med en bild på mina godingar!









Godmorgon!