5 Läs mer >>
Ja nu är det äntligen klart!Vi började så fort vi fick nyckeln på fredagen :) och nu är allt här förutom lite saker på vinden (men dom räknas inte) =D

Sen är det ju städningen kvar också, men den ska mamma jag och Lena göra på lördag så det blir klart, vi har ju lägenheten till den sista så det är ju inte panik om man säger så! Nu är broder och hans tjej i Thailand och JA man är avundsjuk, men det som var toppeb var att vi får låna deras bil i 2 veckor nu när vi inte har någon.
Helgen har inte bestått av mkt, har mest bara flängt mellan lägenheten och nästa lägenhet. Så helegn som kommer ska det iaf mysas på högsta nivå med mina älsklingar <3

Men jag trivs som fisken i vattnet här, så lugnt och skönt och trivsam lägenhet, nyrustat överallt också..Så nu tänker jag inte röra en fena härifrån för ens det blir ett hus!När den dagen kommer.
Åkte hem från skolan idag för jag hade noll motivation uch idag åt skolan verkligen upp mig inifrån. Så nu har jag satt upp en tvättid och sen ska jag hämta mina änglar och lite slapp i soffan. Är ärligt talat slut efter denna vecka, jag och Rebecka har tränat varje dag och det är ju inte direkt min kropp van vid =) HAHAHAH!Men vi har vart duktiga, anledningen till att det vart varje dag är för att mamma fick ett kort att ge bort till 2 valfria och då får man träna så mycket man vill i 1 vecka. Så vi har vart på active efter 7 nu i 2 dagar. Vet inte hur jag ska göra sen, är ju så grymt sugen att forstätta men man måste binda sig i 12 mån och jag kommer ju knappast orka träna juli august och sen får man inte träna för ens 2 månader efter förlossningen. Så jag får väl fortsätta traggla på simhallen ;)

Nån som vet hur mycket man får träna under en graviditet för att det ska vara hälsosamt?Jag har hört så olika!

Nu har vi flyttat!;)