0 Läs mer >>
Så ser mina dagar ut nuförtiden;) dock var jag ner på apoteket förra veckan och köpte stödstrumpor efter att jag gämfört min fot med helenas =D men man gruvar ju verkligen sig för att ta på sig dom trånga,osköna,varma fast ändå helt underbar HA HA!

Gjorde Nk prov idag och det kändes som det gick åt helvete :( men däremot hade jag fått vg på historia provet så det var ju bra...Men jag vill vara klar med allt nu...Känner att mina krafter börjar silna! Idag har jag o Jimpan målat skiljeväggen och en del av staket, blev riktigt bra faktiskt. Nu vill jag bara köpa massa blommor och plantera ut..vet precis hur jag vill ha det =D

Jimpan åkte med Rebecka och kolla på en bil åt henne...hoppas verkligen att den är fin och att hon får pruta på den...Imorgon ska jag till läkaren och prata om jag får snitt som jag vill ha?och om jag får det kommer INGEN få veta när den kommer ut...det ska bara jag o älsko veta!

Längtar så efter den lille, och efter min stora tjej som har vart borta en vecka idag =/ men imorgon ska vi hämta hem henne och det ska bli underbart...ingenting är sig likt här hemma när hon är borta!!!MIN ÄLSKADE UNGE <3

Svullna fötter och en...

0 Läs mer >>
Vad irreterande det är när man gör världens längsta inlägg också kopplar internet ner!!!!


                          MORR

!!!!!!!

0 Läs mer >>
Vart med Tove på förskolan i morse så hon får bekanta sig med sina kommande polare;) Sen blev det till skolan och ha lite lektioner, sjukt trött idag...Det känns att det snart är slut på skolan för man har inte så mycket krafter kvar nu...Och bebben snor ju lite han med men så får det vara :)

Innan jag åkte och hämta Tove var jag till Helena på en snabb kaffe och snacka lite gojja....Det var ett tag sen, och GUD vad söt Isa är (Sockerbit)....

Vi bestämde iaf att vi ska träffas på fredag med barnen och köpa lite thai mat och jag ska få en #beskvi# (hahahaha)  Fick receptet på torsk i äggsås som jag o älsko mecka ihop nu till middag, blev faktiskt jäkligt gott...
Tove och jag har nyss badat och älso är i garaget...men nu får han ta och komma hem så jag får pussa lite på han!!!

                                        PUSS

Onsdaaaag!

0 Läs mer >>
Såååå gott var det :) Blev grillad kycklingfile och potatissallad, vitlöksbröd och massa annat!
Lite tråkigt var det ju med tanke på vädret =( Nu när man fått smak på värmen så ska den försvinna =/ OGILLA!
Nu sitter Tove och kollar på bolibompa älsklingen kollar på Hockey och jag bloggar...Men nu tjatas det om Lady Gaga för Toves del, för nu är hon sååå danssugen :) hahah!

Åhhh vad underbart med helg o bara ligga och dra sig med familjen imorgon...Äta frukost i lugn och ro och bara vara...Men jag hoppas att det inte regnar imorgon bara!

Näh nu tjatar Tove om musik så jag måste väl släppa datorn!



TREVLIG HELG!                 Själv ska jag mysa med dom jag älskar mest!

GRILLAT!

1 Läs mer >>

Morgonen började med att jag och Tove skulle till tandläkaren =S jag hade tid kl 07,30 och hon kl 8 så det var ju bra =D Hade början till hål på 4 ställen =( och JA jag vet varför, denna graviditet har verkligen dragit in mig i chockladens världar och jag kan bara INTE sluta!Men nu efter jag fått veta detta så är det bara att ge sig den på det. Jag får nu bli barn igen och hålla mig till lördagar;)

Det ska även Karlsson göra, för hon äter för mycket av allt, och det är ju såklart mitt fel =( Men nu har vi kommit överens och hon har diskuterat med tandläkaren =D HA HA!

Nu sitter jag och väntar på lektion och sen ska jag ha matte test! Jag hoppas det går bra där! Imorgon har jag ledigt från skolan men ska till Vallvik och prata om jobbet som jag fick i sommar på mässen. Det ska bli super!
Och jag hoppas jag får stämpla den månaden som jag inte har nått att göra, nån som vet hur det fungerar när man sakt upp sig på egen hand för att plugga, måste man ha karensen då på 3 månader? *hoppas verkligen inte*


                   

Godmorgon!

0 Läs mer >>

Känner mig helt slut i kroppen idag trots att jag fick sova till halv 10 för lill  karlsson!:) Tove kollar på filmen bilar och älsklingen har tagit en taktikvila. Igår var en riktigt bra dag, vi var hos Lena och fick grillat och myste, dock lite synd på vädret för det blåste verkligen isbjörnar ute =S

Men efter maten blev det att smälla lite raketer och smällare som vi hade inhandlat....Och senare gick vi ner på kasen och det var trevligt men som sakt KALLT!Vi var hemma vid 11 tiden och då fick älsko värma mig kan jag säga!Jag var som en hel isbit! Tur att man har han och krypa tätt intill!(mitt allt)

Idag var jag förbi mamma så hon fick hjälpa mig med lite plugg! Såg även att Musse fått nån inflamation i såret efter kastreringen =( har gjort rent med klorhexidin och ska forstsätta med det och hoppas på att det vänder, annars är det bara att ringa Hudik..Kanske man ska gör det imorgon utifall han behöver pencelin. Nu är lovet slut och det är bara att hugga tag i skolan igen! En månad kvar nu bara =) Men det är mycket att bita i innan lov!

Och min BÄSTA svärmor har ju fixat sommarjobb åt mig i sommar =D Och ingen är gladare än jag KATSHIIIING :)                                                    


                                               PUSS HEJ!

Trötter