0 Läs mer >>



Skin, skin som den sol du är, Låt hela världen se ditt vackra leende. 
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.  Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. 
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.  Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig. 
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Jag har verkligen hittat min prins, finns ingen som kan ta din plats.. 
Jag älskar dig idag imorgon och föralltid. :)


Hade världens underbaraste kväll igår med älskling!Sådana kan man leva på länge!!

MITT ALLT!

0 Läs mer >>
Tove i sängen och jag i soffan!Mina ögon grusar och måste snart hoppa i sängen med henne!;) Jimmy är ute på uppdrag så hon har tagit hans plats!Kan inte annat än ÄLSKA att sova med denna underbara unge!=D
Idag har jag simmat som aldrig förr...Det är så härligt när man känner att det man gjort biter på lite!Fick super god mat hos Lena!Sen hem...

Näh nu ska jag vila ut så jag är pigg inför morgondagen!!Mycket som ska göras!!!!

Här ligger vi!

0 Läs mer >>


Har haft en grym huvudvärk idag, tycker det börjar blir mer och mer ofta nu =/ det börjar i käkarna sen nacken också ilar det upp i hela huvudet!UCH!!!Funderar faktiskt på om det sitter kvar?Men iaf så   började dagen med att lämna Tove på dagis så sent som halv 11. Vi hade inga eftermiddagslektioner idag så jag tog ledigt från förmiddagens också;) och sen tog jag med mig Anders och hämta däck i Huddik som älsklingen skulle ha på 945:an Har även simmat idag, det var så skönt...jag har verkligen hittat min sport/träning!Nu ligger vi som slaktar här hemma efter att ha ätit en grymt god gryta!Och jag tänker inte göra nå mer idag heller =)

HUVUDVÄRK!

0 Läs mer >>

Var super att åka och simma igår!Bara vara och tänka på sig själv!Efter det åkte jag och älsklingen på bolaget och köpte lite gott och sen hem och gjorde en smarrig middag!och bara MYSTE i massor;) Sen åkte vi in till stan för att hyra film. Sen drog vi vidare till Tessa där vi blev kvar ett tag på rivet kaffe =D
Sen hem och kollade på filmen. Nu väntar jag bara på att älsko ska komma tillbaka från garaget så vi kan åka till Sunnanå, vi ska ta en sväng på fyrhjulingen och mysa, och ev leta lite svamp. ;)

U.N.D.E.R.B.A.R.A D.A.G

                                        JaGäLsKaRdIgJiMmYwImArk <3



Idag är en BRA dag!

1 Läs mer >>


Åhh måste bara vara inne i världens tungaste period nu. Jobbigt med MYCKET!Och Tove har åkt till pappa idag =S blir alltid så tomt när hon åkt!Skulle aldrig klara mer än varannan helg från henne! Men som mamma behöver man nog också ladda batterierna emellanåt!
Var meningen att jag skulle sitta kvar på skolan, men tom det klanta man till och åkte ifrån.Så jag skulle istället sätta mig och plugga lite hemma, men det blev till att laga lunch och sen slappa i soffan med datorn i knä. Som vanligt det med! Skulle nog stängt fejjan medans man går i skolan! :) Det är faktiskt SANT: "Jag hade ett liv innan jag skaffa facebook" ;) Nog klagat för....
nu ska jag packa väskan och sticka in på badhuset och simma som aldrig förr, sen ska jag köpa mig en biljett till relaxen ;) och hoppas på att min dag vänder till det bättre FÖR DET BEHÖVS!



LÄNGTAR TILL IKVÄLL!

Djävulens dag!Eller s...

0 Läs mer >>
Godmiddag!
Helt galet sjukt seg idag. Tog mig lite extra tid imorse :) Skjutsade in Tove på mulle sen åkte jag och handla en smarrig frukost åt mig och älsklingen! Sen lite slppa i soffan;) Men nu är det plugg som gäller för jag har nämligen prov i samhäll arbete och pengar kl 13,30 så håll tummarna för mig då!Det kan behövas som vanligt det =D
Sen ska jag hämta Tove från dagis och hem och mysa som bara den med henne innan vi åker på ridningen. Imorgon är det pappa helg, så tomt när hon är borta men samtidigt skönt att ladda batterierna lite!
Vet inte vad jag o älskling ska göra i helgen?Ta dagen som den kommer kanske?Skönt att inte ha nått planerat!
Men ändå är jag lite sugen på utgång fast det brukar vara grymt tråkigt varje gång =/
Näh nu ska jag göra lite nytta!!Kan lägga in lite bilder från ridningen sen på lill pruppan ;)

Ännu en dag!

1 Läs mer >>

Idag har vi faktiskt lite kallt å vår lya :( Inte kul, tur att älsko tog med en blås element hem idag!Det är i full gång just nu...Måste kolla upp värmen med hyres världen, vi har bara 18,5 på morgonen =/. Sockar på ;) Men annars trivs vi jätte jätte bra!Var hemma med Tove idag för hon hade världens hosta inatt (lillsnupppan) men inte märktes det på henne inte, så imorgon får hon gå och röjja av sig lite på dagis och efter det ska hon o leka med bästisen Thilde som hon tjatat;). Har engelska prov imorgon men jag gör som vanligt ja, fejjan fejjan fejjan lite blogg kolla lite i papperna sen fejjan fejjen igen!hahahah vilken diceplin man har på sig! Jag o Tove var o hälsa på Helena idag och köpte med oss lite wienerbröd, så typiskt mig men nu måste jag ändra på detta...Har man börjat träna så måste man ju skärpa sig med resten med!!!PRONTO!!! Vi bestämde iaf att vi ska ha middag på lördag =D Grymt!Det brukar det alltid bli när ågge är med! Näh nu ska jag mysa ner med älsklingen!

PS:CAROLINE SJÖGREN KOM HEEEEEEM!SAKNAR DIG OCH ALLT TOOOK ;) <3

TREVLIG KVÄLL!

UPPDATERING FRÅN SKOG...

0 Läs mer >>

Nu var det längesen man skrev någon rad här :) Men vart grymt mycket på sista tiden...Har iaf flyttat klart ut till söderala och trivs som fisken i vattnet. Inte nån som ska hålla koll på vad man gör. Och Tove trivs också jätte bra. Flyter på med skolan men det är inte BARA, men vill man bli nått så är det bara att kämpa vidare. Snart får vi internet och telefon i skogen också, det är det stora - med att bo där...Ingen mottagning på telefonen! Men snart så ;)
Nu ska jag iväg och simma med Rebecka (det behövs) Sen blir det in i aquarenan till Tove och Jimmy och härja på en stund där. Längtar till i helgen då ska vi ut i Dannes stuga och mysa på!God mat och bara vara, livet på en pinne=D Hörs hej!

Längesen!