0 Läs mer >>



                                        Idag blev jag riktigt less =( Min bil startade inte imorse då den förmodligen tyckte det var kallt och bilbatteriet är dåligt!inte kul, men sånna här gånger är det tur att man har världens bästa älskling som kommer och hämtar en så man kommer till skolan vid lunch iaf ;) <3 så nu är det bara att hålla tummarna på att mekonomen har det batteriet som jag behöver hemma. Så pärlan förhoppningsvis startar imorgon! idag har jag prov i samhäll ekonomi!sista provet inför jul...så grymt skönt! sen är det ju snart lov också och det gillas skarpt!då ska jag och tove vara hemma och mysa hela dagarna och hitta på massa skojj!=D hon har vart hos pappa hela helgen nu och kommer hem till oss idag. hon är sååå efterlängtad min lilla snuppa!=D
Näh nu ska jag göra mig klar!

puss och

Ostartande bil!

0 Läs mer >>
Heeeej!
Började dagen med att sova till kl 10 :) Super skönt!käkade frulle med älsko sen ville Nino nano ut på prommis!
Så vi klädde på oss och gick ut. Träffade Sofia och hon och kita föjde med på prommisen så hon och musse fann varandra direkt och började leka:) Såå skojj!så nu ligger han här helt utslagen och matten med;)

Jag kollar på filmen mannen som kunde tala med hästar GRYM film. och sen lite  skolarbete!
Senare kommer Tessa på besök för lite skit snack. <3

Och ikväll är vi bjuden på pizza i sunnanå det ska blir grymt mysigt och gott!
så nu får jag leva på nuttra hela dagen och pizza ikväll. Sen är det stenhårt med dieten imorgon igen!
Men att bli bjuden på mat tackar man ju inte nej till!=D


Ps: Snodde denna coola bild från Sofias blogg!:)






Hej lördag!

0 Läs mer >>

Började dagen med lite skola :) Slutade kl 11 så det var ju lungt och skönt!sen var jag och handlade lite med Ågge...Och nu börjar våran diet på allvar hahah!=D nu ska jag ner i vikt!punkt och slut ;)
Sen var jag hem och städa och fixade lite sen in till stan och simma med rebecka och det var ju inte en dag försent..
Var en månad sen sist =S så jag simmade 30 minuter. så nu är man med i matchen igen!
Barnledig helg är det också så jag vet inte vad som händer =) men hon saknas grymt mycket!!Mitt hjärta!!

Simmat!

1 Läs mer >>

Måste bara avsluta kv...

0 Läs mer >>
Hej!
Har vart hemma från skolan idag för jag har inte vart nå pigg. Tog en kaffe hos Anneli innan jag åkte hem imorse efter att jag lämnat Toove på dagis. Sen vidare till Helena för att lämna in beställning på halsband samt ta en kaffe och surra lite =D Vi har kommit på värsta dieten hahaha!Ska sätta den i bruk imorgon!;)

Har nyss kommit hem från middag hos mamma (LOVLEY) men före det så var vi på ridningen och där fick nattis häst spel och skena genom ridhuset slutatde med att hon ramlade rätt in i ridhusväggen =/ och sen droppa resten av.
och vissa hann vi hejda som tur var!inte kul när det blir sådär, men samtidigt får ungarna lära sig att det inte är några leksaker som dom sitter på.Det gick iaf bra med nattis som tur var!alla ungarna var jätte duktiga och hoppade upp igen och tog nått varv i trav och sedan skritt!!
Nu ska jag hjälpa älsko att plocka lite i skogshuggarkojjan ;)


Och sen ska jag mysa gärnet med han! =D <3

Men idag blev det väl...

0 Läs mer >>
Följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg!

0 Läs mer >>
Idag var ingen bra dag! Började med att komma till skolan stressad som alltid:) Trodde vi skulle ha engelska, men den var ju inställd och det visste jag!hahah men glömsk som man är!så då tog jag tag i matten ist. sen fick jag en grönjävlig huvudvärk som inte släppte för ens vid 6 tiden idag!inte okey!!!så nu blir jag hemma imorgon, känner jag!helt seeeeg och mår illa..men det är ju löpande magsjuka på Toves dagis och det suuuger!!!så man ligger väl snart...ohhh vad positiv jag känner mig!!!=D
Näh nu ska jag lägga mig tror jag så man får lite nya possitiva krafter!dålig att uppdatera och när jag väl skriver så är det bara klagande =P men jag gört iaf ;)


                         Tjolahopptjolahej!

Förlåt för att jag är...

0 Läs mer >>
Nu sitter jag och kollar på byggfällan samtidigt som jag har datorn i knä;) Som vanligt det! Fixade till provet idag iaf (skönt) det är ngt som legat över mig. Nu är det bara att ta tag i resten!Helt sjukt vad mycket vi har att göra fram till jul. Men sen är det lov och jag ska bara njuta hela lovet!
Så idag har det inte hänt mycket alls i stugan! Blev bjuden på mat av mamma <3

Men en sak vet jag, att nu ska jag mysa med det bästa jag har!!! I LÖÖÖÖVE IT

Godkväll....

0 Läs mer >>
Då var det måndag igen då, helgerna går alldeles för fort :( Tove har vart hos Robert sen i fredags så jag hämta henne på dagis idag!Det är så skönt att ha henne hemma igen!Det är så tomt utan henne. Sjukt mycket med skolan och vi har snart lov, det är bara 5 veckor kvar.

Men kanske hur najs som helst när man är klar med "skiten" hahahah!Till våren ska jag läsa matte A engelska B Religon A Historia A och naturkunskap a Jag lovar att jag kommer att ha och göra då med ;) men sen är man klar =D Då har jag slutbetyg + att jag är berättigad till att söka in till polis :) hoppas hoppas jag kommer in. Men det är inte bara det vet jag men jag ska KÄMPA! annars får jag plugga en termin till då och få lite mer ämnen ;) skadar ju aldrig!Ikväll ska jag till Tessan och ta en kaffe och surra lite. det behöver jag! Näh nu ska jag engagera mig i min lilla tjej!!!!puss och.....

Tjao Bella

0 Läs mer >>


Här ser ni mina 2 data nördar ;) Så här såg det ut vid 10 tiden imorse! =D
Dagen har vart underbar med massa mys, en runda i skogen med Tove och Jimmy. Det behövde vi. Sen var vi ut till sunnanå och fikade med Roffe och sen vidare hem och sen till stallet för Tove skulle rida!Jag fixade åt nisse idag. Burrr vad kallt det var, nu börjar det bli vinter. Sen blev vi bjuden på mat hos mamma, pannbiffar och potatis så goooooot!tack så mkt mamma <3 Nu ska jag bara vara resten av kvällen!!

Hej hej!

0 Läs mer >>

Till alla barn som överlevde 50-, 60-, 70- och 80 talet
Först så överlevde vi att födas av Mammor som rökte och drack under graviditeten.
Dom tog magnecyl och alla möjliga läkemedel samt åt tonfisk direkt ur burken men blev aldrig testade för diabetes.
Efter detta trauma blev vi lagda på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.
Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.
Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol. bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag.
Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska.
Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.
Vi åt muffins, Mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i filen. Inte blev vi överviktiga för det! För att:
VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!!!
Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var
tända.
Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!!
I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.
Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.
Vi hade inga Playstation, Nintendo, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler på TV:n, inget surroundljud, CD-spelare, inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!
Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder!! Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.
Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord och inte fortsatte maskarna att leva i magen!!
Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.
Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem.
Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som
inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen OTROLIGT ELLER HUR!!??
Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte. Dom var faktiskt lagens högra arm!!
Denna generation har faktiskt fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin.
Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr. Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!!
Om du är en av dem så:
GRATTIS!!
Du kanske vill dela med dig av detta till andra som har haft turen att få växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för 'DITT EGET BÄSTA'??

TILL ER som tror att GUD vakar över er:
Släng detta i papperskorgen!!
TILL ER ANDRA:
Skicka detta vidare!!

BRA :)

2 Läs mer >>
Det är bara förnamnet på denna dag!Har en skaplig idiot till granne som började spela halv 8 igår kväll och slutade kl 08,30 imorse. Har man ingen respekt för andra människor?Jag gick till hyresvärden som i sin tur ringde polisen, men tror du det hjälpte?NÄÄÄÄÄÄ...Så imorse fick vi gå upp själv, men han stog bara och hånflinade.

Ett ljud till och jag ringer snuten på en gång...så trött när man inte kan få sova ordentligt. och det är ju inte bara helger han håller på, utan även vardagar! Näh kojja i skogen vore ypperligt för han! Fan jag kokar bara jag tänker på det..Sen när jag och Jimmy kom hem nu så såg jag han i fönstret så jag sa åt han att nu håller du fred på dig ikväll, och vad tror ni idioten svarar?DU MED......NOLL JÄVLA RESPEKT!Så tack för 3 timmar sömn och en förstörd jävla lördag!

Var iaf ut med en mysig promenad med mina 3 älsklingar innan jag skjutsade Tove till pappa. Hon ska sova hos mormor inatt men mellan landade där. Älsklingsungen min!=)
Igår var vi på bandy, det var kul men jävligt kladdigt. Rebecka och jimmy var barnvakt (tack för det)
Sen avslutade vi kvällen med en pizza och sen hem! Näh nu ska jag mysa med älsko och prisa gud att vi får sova inatt för nån utgång blir det då rakt inte!(HELT SLUT)


För övrigt TREVLIG KVÄLL

SKIT ARG!

0 Läs mer >>

Måste bara få börja med att det är sååå skönt att ha höstlov ;) Även fast jag har lite skolarbete att göra denna vecka! Imorse var jag ut med Rebecka och gick i 50 min, ungefär vad jag orkar HAHA. Sen åkte jag förbi Katti en sväng och det var typ 100 år sedan känns det som, så det var inte en dag försent. Vi ska träffas imorgon med barnen så dom får leka lite. Slängde ihop en flygande Jakob till middag och det var ju inte en dag försent :) JÄVLAR vad gott det var. Efter det så blev det simning med Tove, först hade hon lekis och då passade jag på att träningsimma lite. Det blev 35 min (Bättre än inget alls). Sen var det mys och lek med bästa hjärtat och Tove. Även då det inte var bästa kombinationen att först ha simlekes och sen fortsätta härja på. Tove var mäkta trött och både jag och Jimmy åkte på en skopa =D Men vi slätade ut det med lite varma chips så var vi vänner igen!Nyss kvällsfikat och älsklingen läste för Tove, Måste bara tillägga att jag har hittat min PRINS <3 han är verkligen världens underbaraste och jag skulle inte vilja leva en dag utan dig!


Nu ska jag mysa med den bästa!

BAD!