0 Läs mer >>


Ja nu är det dags igen =( Tycker inte att jag gör annat!Men som sakt bilden ovanför är en klockren bild på min Tove HULIGAN Karlsson!=D Så skulle hon helst av allt vilja ha det! Så henne får man röjja bra nog efter och jag tycker inte att jag gör annat än att tjata så snart ska hon få vara med på mina städdagar!;)

Älsko o Tove har åkt till Sunnanå och jag skulle städa, mellanlandar vid fejjan och bloggen såklart =D hahahah! Vilken prestige! Har nyss vart på en promenad med Jimpan Nino och Tove...Det var grymt skönt och välbehövligt!
Nu ska jag som sakt sätta lite fart!


Nu ska det STÄDAS!

0 Läs mer >>
Jag jobbade ju 2 dagar förra veckan på Mässen i Vallvik, gick faktiskt över förväntan...Eller ja nån alvedon tog jag för jäklar vilken benvärk man kan få =S men ändå skönt att jobba och tjäna lite pengar. Nu ska jag jobba 2 veckor till och kanske vecka 31?! orkar jag så ska jag helt klart göra det =D Men iaf när jag kommit hem på fredagen så var det bara att svira om för vi var bjudna med Jimmys jobb med moa båten...

vi samlades hos Anette och Larsa först sen gick båten kl 7...Det var taco buffe det var riktigt gott...Men för mig var Moa inget speciellt...Det var trångt där nere när man skulle äta och luften stod still..Men det som skulle vara mysigt är att åka ut på en badtur med den :) vi var tillbaka kl 10,30 då stack övriga tillbaka upp till Anette och Larsa och jag tog min mage och åkte hem =D mamma var barnvakt och ville hem och jag var trött ;)

Och på lördagen var det bara att ladda om, då fyllde bästa Lena 50 år! Där kördes det igång redan kl 15,00 mycket god mat och annat, en riktig lyckad kväll!Men undra hur dom mår idag?;)

Måste bara säga att Nino är hemma igen :) My lovley vovve! Sonen i huset brevid hade en liten sur vovve så Musse och hon gick inte ihop...Så nu blir han kvar!Det var nog en mening med det =D Men jag vet att det kommer bli jobbigt men det är bara att bita ihop och försöka!<3

M/S Moa och 50 års fe...

0 Läs mer >>
Är vad jag mummsar just nu ;) och kollar på livet på bb...Vill verkligen att vår bebbe ska komma ut nu, vi båda längar såååå!<3
Tove ligger i sängen o kollar på film och vi båda har saknat nino nano som tokar idag!Det är så tot utan honom, men jag prata med siw idag och han har det toppen...Han hade sovit bra och det var inget som märktes speciellt på han!och det som är skönt är att vi får hälsa på när vi vill...Samt att det är vi som ska vara hundvakt om det är så dom måste iväg på något =D Min älskling!

Nu ska jag bada med älsko! MIN ANDRA GODING! Imorgon och på fredag jobb 07-16...

Carlsberg alkoholfri ...

1 Läs mer >>
Ja jag hade inte tänkt mig köpa en sån. Men det blev det =D Så måste ju hämta den här i veckan...Om bara mina stämplingspengar kunde komma!Vad irreterande det är med detta jävla pappers sverige!

Idag ska även den jag älskar högt flytta!JA det är Nino Nano...Gjorde inget annat än att grina igår kväll...fy fan...han är ju en av oss...vår familjemedlem...Men jag har kommit fram till att det går inte att ha 2 barn och hund och bo i lägenhet..han kommer inte få det han behöver och komma åt sidan och det vill jag inte för jag vill att han ska ha det BÄSTA!Han är mitt bästa!

Satte iaf ut annons på honom på blocket där den som var intresserad fick skicka mail till mig också ringer jag upp om det verkar intressant. Så det var en från utvik som hörde av sig =D jag skrev att jag ville ha honom hos ngn äldre som inte hade barn så han inte behöver komma i kläm igen =/ så vi var ut och hälsade på dom igår och vilket paradis =D stort fint hus med stor gård en hunddam som sällskap och kommer inte bli lämnad ensam då dom båda går hemma:) det är det bästa för min prins kan han vara herre på täppan!även fast det kommer kännas som en del av mig försvinner när han försvinner...men vi fick komma och hälsa på när vi vill och det känns sååååå skönt. och såklart så ska dom ha han på prov 2 veckor och om allt fungerar så får han stanna! och gör det inte det så får han stanna hos mig...klara inte av att göra det igen, då får man försöka göra det bästa av saken ändå!


Musse, det känns som att jag sparkar ut dig ur ditt hem! Det är verkligen inte min mening, vill bara ditt bästa!Hade jag bott i hus så hade det inte vart nå problem!Min älskade hund!Men jag lovar dig att du inte ska få flytta ngn annan stans...blir det något ska du tillbaka till din familj!I LOVE YOU!








Iphone 4 finns att hä...

0 Läs mer >>
Idag har det vart en riktigt slapp dag! Inte nå mycket mer o skriva om den saken ;)
Tove har precis hoppat i sänge och jag ligger och sappar lite på internet!
Snart blir det sängen med älsko =D MYYYYYYS!

Slappdag!

0 Läs mer >>
Ibland har man ju en grym tur :) Vi har blibit bjuden på mat i Sunnanå...
Inväntar nu älsko så vi kan åka...var meningen att jag skulle åka ut på en gång men vi blev klar samtidigt så lika bra o vänta då!Har vart i stan med mamma och Tove, Tove käka en glass och var till lekparken. Imorgon hoppas jag på finväder så familjen kan åka o bada! HOPPAS HOPPAS!

                                           HÖRS

Sunnanå!

2 Läs mer >>
Ja har ju letat bil ett tag nu, men igår hittade vi en som vi åkte och hämtade! Skulle igentligen köpt en annan saab här i söderhamn men fläkten fungerade inte och det kunde vara en massa tok så det vågar man ju inte...Men det var jätte fin så synd =/ Men iaf så kom det ut en saab års -90 som var skattad besiktigad service gjord, sommar och vinter däck och ingen rost...3 ägare totalt... Så den fick det bli ;) hoppas nu att denna bil fungerar vi som har haft sån OTUR!

Så vi åkte vid 8 igår kväll och kom hem 2 inatt så gissa om man är trött?!Men det är mer synd om älsko som måste jobba också! Nu håller jag på att tvätta och fixa lite matlådor. Tove är sista dagen på ridlägret och jag ska dit klockan 11 och kolla på deras uppvisning!=D Sen skulle nattis följa med Tove hem en sväng då Anneli jobbar.

Tove sov ju hos mormor igår och när jag kom dit imorse kl 7 så var hon vaken, kors i taket tänkte jag och frågade varför hon inte sov?- JA men mormor snarkar ju så hemskt så jag har inte sovit ngt på hela natten =) hahahah!Skrotlisan!

Näh nu ska jag göra nytta, och ikväll blir det mys med dom jag älskar mest!<3

SAAB!