0 Läs mer >>
Har nyss kommit hem från staden! Hämtade Tove vid halv 3 på dagis efter jag vart i skolan. Det ska bli skönt med jullov nu, det behövs så man får ladda batterierna till nästa termin =D När vi kom hem så städade jag och Tove hennes rum, det såg allvarligt ut som att en bomb slagit ner där :)

Nu sitter hon och leker så jag hoppas hon inte stökar till igen =S min lilla fislisa!Idag hade dom lussat för gamlingarna på solgläntan! (Mysigt) så duktiga är dom!
Känner mig sååå hängig idag, värker i hela kroppen, började i natt och värre blev det i skolan. hosat och täppt i hela huvudet känns det som! jag som skulle simma med Rebecka!SKIT!

men bara att ta nya tag hoppas jag är bättre tills på fredag så jag kan simma lite då!för det är ju sååå grymt skönt. Näh nu ska jag kolla på vad vi ska äta för middag idag! 17 grader kallt också =( var 18,3 grader här hemma när vi kom hem så värme elementet åkte på kan jag säga!=D

Eftermiddag!

0 Läs mer >>
På torsdagen var jag och älsklingen hemma och myste på!Skönt att bara vara ibland åxå, Tove åkte till pappa den dagen. Sen på fredagen så blev vi bjuden på mat i Sunnanå och det gillades :) det är så skönt att sätta sig vid et dukat bord! Sen bar det av till kusin Tony och Anneli för lite idol och mys, och rätt person vann ju iaf!vilken kille, vilken röst och utseende!

Sen efter idol var jag sååå trött så jag åkte hem medans jag släppte av Jimmy hos pär, för dom skulle dricka grogg =D Åh när jag kom hem så var det så äckligt när jag skulle lägga mig, kändes precis som att någon stog och stirra på mig =/ men jag lyckades somna iaf ;)

Lördagen så åkte vi in och fika med mamma på morgonen innan hon skulle iväg på båt trippen. sen hem och sen åkte vi ut och kolla på en lägenhet i bergvik. den var fin och låg bra till. men tapeterna =S dom var hemska. och golvet i vardagsrummet så får se hur det blir med det?

sen blev vi bjuden på mat igen =D hos Lena denna gång med ;) guld värt...och där blev vi kvar och kollade på dansbandskampen :) sen åkte vi in till stan och kika lite men där var det dött som vanligt!också åkte vi förbi spelhallen, då hade dom lämnat sin hund utanför...Hur kan man göra så i minusgrader?den satt kvar när vi åkte hem så jag vet inte hur länge den fick sitta?men hemskt iaf!LÄMNA HUNDEN HEMMA!
idag kommer Tove hem och det ska bli så skönt, sen åker vi och firar nook som fyller år idag!

Sen avrundar vi söndagen med massa myyyyys!

Helgen!

0 Läs mer >>
yeah thats me =D

Världens sämsta blogg...