0 Läs mer >>
Och vädret är fortfranade lika underbart!Snälla säg att det inte blir dåligt i helegn utan att det vänder! Har nyss lämnat stumpan på ridlägret sista dagen imorgon och då ska vi tydligen få ngn uppvisning ;) KUL!
Igår var vi på ljusnebadet till kl 16. Mycket härligt men jag blir bara rödare och rödare =S så idag blir det skuggsida för min del.

Har sådan klump i magen efter gårdagens olycka med den lilla pojken som drunknade i stenö, men jag har fortfarnade lite svårt att förstå hur detta kan hända bland så många badgäster?Var det verkligen ingen som såg nå?Tycker när man är och badar så tittar man ju överallt! VARFÖR???Livet är så orättvist och i Aftonbladet stog det
 -Pojken ska ha hoppat i från en dagbrygga som ligger ute i vattnet. Personen som larmade såg honom hoppa i, men han kom aldrig upp. Började man inte söka honom i vattnet redan då?eller drogs han iväg? Åhhh jag vill bara att han ska få leva och vara med sin familj! Ibland undrar man om det finns ngn gud???
ALL STYRKA TILL FAMILJ, VÄNNER, ANNHÖRIGA!<3

Torsdag!

0 Läs mer >>
Sååå underbart skönt med värme, men lagom är bäst!Men det verkar vi inte få...Det är allt eller inget;)
Mitt lilla hjärta är på ridläger just nu, började i måndags och slutar på fredag!Mellan 9-12..Kul för dom :)
Efter det ska vi packa oss iväg till ljusne badet för lite bad och lek. Fast själv får jag nog ha thisha på mig efter min solning i mohed igår =S ser numera ut som sebastian i Ariel!Tråkigt jag som vill sola!

Näh nu ska jag göra lite nytta här hemma ser ut som en bombnedslag här...Saknar även mitt stora hjärta som är på jobbet!hoppas det blir fint i helgen så hela familjen kan åka o bada!


PUSSSSS

Bergvik har just nu 3...

0 Läs mer >>
Jag är så trött, imorse skulle jag bara vilja ha legat kvar i sängen. Så typiskt när man vaknar 1 minut före klockan och faktiskt inser att man ska upp. Nu är jag iaf på skolan och ska in och gnida matte fram till halv tre. Alla andra kurser är avslutad som sakt;) Men varför ska JAG ha så svårt med matte????Blir så trött...

Nästa vecka börjar jag jobba på mässen i vallvik och då måste man upp halv sex =( den kommer inte bli kul, och inte för Tove heller..Men det är bara 2 dagar denna månad och sen 9 dagar i juli. Så det borde väl fungera!
Men man är ju inte direkt smidig nuförtiden, magen jag hade med Tove när jag åkte in på förlossningen är den samma som jag har nu..och vart ska det sluta???=D

Näh nu ska jag göra ett ryck, och jag ska även bli bättre att blogga!


                                                              HÖRS

Sjukt trött zZzZz