0 Läs mer >>

Uppstigning halv sex idag pga av min fina nästäppa :) är ju beroende av nässpray så den lär inte försvinna för ens jag tar tag i det heller ;) såå drygt.. Har fått kortioson utskrivet men jag gruvar mig för det kommer ju vara skit jobbigt ett par dagar. Detta kom med Melinda som ett brev på posten. Trodde inte man kunde få nästäppa av en graviditet, men nu vet vi ;) Melinda sitter och myser här brevid mig på golvet och Tove leker med 2 kompisar. Jimpan är och jobbar! Börjar gå framåt nu med träningen, eller ja med knät rättare sakt ;) sprang 1.8 km i förrgår och har inte känt nått än peppar peppar. Så nu ska jag springa Max 2 km varje gång i en vecka och sen öka på, vill inte att det kommer tillbaka och det är så grymt kul med löpning! Så imorgon ska det löpas/gå med Jeanette :) sen blir set spinning på torsdag.. Trodde jag skulle ha tappat jätte mycket av löpningen eftersom jag vilat 3-4 veckor. Men spinningen måste vara grymt effektiv konditions mässigt för jag tycket jag blivit bättre :) ikväll blir det mys med familjen och kika lite på brasa :-) Tove vill säkert att vi smäller lite små smällare. Sen får det bli en skön hemma kväll och bara vara! Melinda är en riktig stök moster igen nu på nätterna och det är jobbigt :< men det blir väll bättre ;)

Måndagsmys!

0 Läs mer >>
MONSTERLINE =) Och massa fredagsmys med älskling och Melinda. Ska snart iväg och hämta Tove från förskolan sen ska vi iväg och handla lite helgmys, men hon ska till pappa och kommer hem imorgon så hon får ha mys då :) Saknar henne när hon är borta!

Såg på Aftonbladet nu att en i Gävle omkommit efter att en lastbil kört i i personbilen bakifrån. Den hade stått stilla! Det är så hemskt att läsa! =( Så tragist med alla olyckor...Och dom flesta kör inte som folk efter vägarna heller. Antalet olyckor skulle kunna minskas.

Klart i sovrummet =) bara golvsocklar som ska dit och dom ska vi köpa på onsdag. På söndag ska vi ner på ikea och köpa säng och sidobord! Det kommer bli så snyggt, blir HEMNES serie nu när den är nedsatt. Grymt fin färg på den brun/grå.

Nu ska jag göra mig klar för promenad....

Ikväll blir det...

0 Läs mer >>
Ikväll ska jag äntligen få bränna lite klorier med spinning :) Nu har äntligen förkylningen släppt och jag känner mig pigg!

Vi fick färdigt i sovrummet igår med målningen och tapetseringen, blev faktiskt super nöjd :) Så nu är det bara golv och lister kvar. Älsklingen ska börja med golvet ikväll så det ska bli spännande. Sen fattas bara säng, sängbord och en liten makeover:) Kommer bli super..Har bilden i huvudet =)

Jag som hade plockat ut dagar för melinda nu till i Maj, och var in för ett tag sen och kollade antalet dagar som jag hade kvar på f-kassans hemsida och gjorde en ny ansökan från maj tom novemer.. PYTTSAN inget stämde på den sidan...Har mycket mindre dagar kvar en vad jag räknat med =( Så kan hända att jag måste sätta lill fisa på dagis i sep/okt. Jag som ville ha henne hemma till i januari 2013. Men det är ju jag som har tänkt tokigt med dagarna! Aja får se hur vi kan pussla ihop det, det bästa vore om jag fick ett kvälls jobb då skulle Jimmy ändå kunna jobba och Melinda får vara hemma ett tag till.

Men men, det är ju inte det lättaste, men i krisfall får jag söka bemanningen..Skulle ju kunna tänka mig hemtjänsten..Men INTE gå i hus...  Nu ska jag ta hand om min plutt som vaknat!=D

Spinning!

0 Läs mer >>

Mumms! Denna snygga piece of norway... Där rök skatte pengarna men klart värt det ;)

På posten idag!

0 Läs mer >>

Med sjuk Tove idag! Feber och hosta..ändå är det bättre idag än igår så vi hoppas hon är pigg imorgon när det är teater med skolan och buss till stan! Det har ju hon sett fram emot så.. Melinda sover i vagnen och jag har målat dörrfoder i sovrummet! Älskling målade taket igår så nu går det framåt;) man vill bara ha det klart! Så i helgen blir det Ikea :))) nu ska jag spela Bamse lotto med Tove. Vinna eller försvinna ;) ha ha!

Hemma!

0 Läs mer >>

Snorigt värre med mig idag och det gillas inte för det blir bara skit med träningen! :( ringde robban nu och Tove hade också börjat bli sjuk! Stackarn.. Blir hon dålig ordentligt får han komma hem med henne! Då ska hon vara med mammsen ;) hoppas innerligt att Melinda klarar sig! Inte kul med sjuk bebis, då blir det sura miner!:) och magsjukan härjar ju för fullt på Jimmys jobb, typ alla är hemma förutom han och Åke. Så man vet ju lute va man har att vänta sig :< men peppar peppar så har jag klarat mig många gånger från denna vidriga sjukdom! Tove har haft men jag har klarat mig! Hoppas det förblir så :) igår fick jag papperna från sjukhuset och är kallad till gastroskopi på tisdag! :/ får se hur det är med förkylningen annars bokar jag om tiden! Gruvar mig som fan inför det! Har gjort det en gång och det var vidrigt! Var ju och tog provet för ett tag sedan och dom visade B12 brist han fråga om jag var vegg :)) men NEJ! Älskar ju allt i köttväg, så nu ska dom kolla så det inte är nå fel på tarmen! Kommer få äta medicin hela livet men det är ju en värdslig sak som Karlsson skulle ha sakt ;) huvudsaken man är pigg! Och jag hoppas för Guds skull att dom inte hittar nå fel på tarmen! Och att min B12 nivå går upp och att jag slipper få sprutor! Man svimmar ju så lätt då ;) ha ha! Det är nått mest hela tiden, men man får tänka att det finns dom som har det värre. Men ibland kommer allt på en gång :) nu inväntar jag anneli för lite skit snack. Var såååå längesen nu! Ni får en bild på nattugglan också ;)

Melinda & jag!

0 Läs mer >>

Åh vad trött jag är :( idag fick vi nytt golv och det blev kanon det ;) fick utrymma kl 8 i morse. Mindre kul men man vill ju inte vara hemma heller! Så vi åkte ut och myste med penny och Tessan! Tack för idag brudar ;) Tove åkte till Robban ikväll och hon saknas redan. Hon ska vara borta till på söndag! Lillfisan min... Har känt mig hängig idag så jag fick avboka spinningen :/ och igår fick jag avboka för att vi måste flytta ur allt från vardagsrummet :( så imorgon blir det en promenad och på söndag ska jag bara spinna!!! Tråkigt när man känner sig såhär, nu ska jag lägga mig med Melinda! Puss

Trötter!

0 Läs mer >>
 

Åh detta måste klicka...

0 Läs mer >>

Godmorgon!

Vad tjatigt det är med det här grå trista vädret, nu tycker jag det är dags för solen att kika fram och säga att det är vår! Längtar tills man kan sitta ute och äta frukost. Och sen är det mysigt att få ha Tove hemma hela sommarlovet nu :) Så det ska hittas på så mycket skojj som möjligt.

 Tror nog det är sista året som hon kan vara hemma en hel sommar. Sen är det plugg/jobb som gäller och slut på latdagarna ;) ärligt talat....det är ju super mysigt att vara hemma..Men det kryper faktiskt i kroppen på mig nu.. Är en sån som vill ha järn i elden mest hela tiden..Men NU SKA jag njuta av denna tiden med pärlan för den går så fort.

Idag blir det öpnna förskolan för nu har vi vart hemma på i 2 dagar och jag tror Melinda är less på det också ;) Är alltid så trevligt att komma dit för dom har sån UNDERBAR personal där.

Idag ska älsklingen jobba över och är säkert inte hemma för ens 21,00 men är det däck period så är det :) Tove skulle iaf leka med Thilde så jag får roa Melinda, märks att han är i en mitt emellan period nu. Frustrationen växer hon vill så mycket men kroppen ska ju också med =) Tycker hon får börja krypa snart. Men det är inget som hon verkar ha i tankarna ;)

Spinningen var AS jobbig igår, skaka i benen när jag kom hem och la mig i soffan :) Men det är skönt att det känns att man gjort nått också. Skorna jag la ut igår skulle mamma köpa i Thailand, trodde dom skulle gå på en 500 ja kanske..Men närå 800:- och dom billigaste kostar 899:- här hemma så jag skrev att hon skulle strunta i det eftersom jag har ju redan köpt ett par för 1800:- =( Men jag har ju en sån UNDERBAR mamma jag så på söndag anländer dom till Söderhamn ;) FAN VAD HÄRLIGT =) annars hade jag nöjt mig med dom jag har.

Känns som att man inte tittar på vanliga kläder/skor längre utan nu är det bara träningskläder som gäller =) Så nu vill jag bara ner mer i vikt och köpa ett snyggt sommar ställ! kvar på -6 kg måste göra nån förändring känner jag...




TRÅÅÅK VÄDER!

0 Läs mer >>

Älskar det här kortet! Och snart är pappan i huset hemma :) Det älskas också :D

Min underbara familj!

0 Läs mer >>

Lägga in en bild på dom snyggaste löparskorna ever! Sjuuuuukt snygg... Och snart är dom mina ;)

Måste bara...

0 Läs mer >>

Spinningen gick bra igår, man får vara glad för varje dag knät håller ihop ;) Behöver all träning jag kan få just nu. Så ikväll blir det spinningpass med Pelle. Hans pass är verkligen grymma! Jag vet jag har sakt det förr :D


Idag var det slut på lovet och upp till skolan, Tove var super trött och jag fick tjata länge för att få henne ur sängen :) Men det var däremot inte Melinda som slog upp sina blå kl 6 när pappans klocka ringde;) Nu har hon vart sådär stökig på nätterna igen!JÄSP... Hon har ju börjat äta jätte bra så jag tycker inte hon ska behöva ha ett nattmål?! Men kanske är det tänder som spökar, hon har ju inte fått nån gadd än så vem vet kanske poppar det upp ett gäng snart!;)


Nu ligger hon och sover i vagnen iaf, blir en hemmadag idag med..Kan vara skönt.. Ska ta en promenad på Konsum och handla det nödvändigaste innan jag hämtar Karlsson. Sen skulle hon iväg och leka med Thilde! Och jag ska invänta min spinning 18,30.


Och jag är så jävla sjukt irriterad på personer som är full med skitsnack och står och ljuger en mitt i ansiktet. Och när dom drar in mitt barn då blir jag FÖRBANNAD. För det 1:a så pratar man aldrig illa om barn det är inte deras fel, tat med föräldern allt går väl oftast att lösa?!. Men tydligen så är det inte alla hästar i stallet på vissa. Men var lugn för att jag kommer ta upp det. Du kommer inte undan med att gå en annan väg när jag möter dig. Och man kan ju fundera vem som har mest sanning i ryggsäcken genom att göra så? Åhhhh det KOKAR i mig.... VI ÄR VÄL ÄNDÅ VUXNA MÄNNISKOR?

Morning....

0 Läs mer >>
Har jag stått på ett tag nu, gick upp lite och ner igen...Tjatigt när det står stilla! Men nu har jag kommit igång med träningen igen så kanske det kan hjälpa till lite?! Men blir endast spinning och promenader tills jag vågar mig på att springa igen..

Melinda sover ute i vagnen och hjärtat åkte till garaget, Tove är hos pappa. Har tvättstugan som söndagsnöje idag =) Alla täcken och kuddar åkte med så ikväll ska det bli skönt att hoppa ner i sängen. Faxeholmen ska lägga nytt vardagsrumsgolv som jag väntar på, dom lovade innan 2 veckor men jag har inte hört ett ljud...Så tjatigt att gå och vänta, och vi ska tapetsera och göra ordning i sovrumet men det vågar man ju inte börja med för då är dom väl här samma dag och då kan det lätt bli kaos ;)

Ikväll ska det spinnas för fulla muggar! JAG LÄNGTAR...

-6 kg

0 Läs mer >>

Idag har det var kvalitetstid med största hjärtat! Lilla hjärtat fick farmor ta över;) vi var på badhuset i 3 timmar och efter det så åkte vi på thaien och åt gott! Tove åt nudlar med räkor och kyckling! Och jag åt räkor och kyckling i röd curry :-) grymt gott... Nu myser vi till en Pippi film... Fast hon ser ganska trött ut nu huligan Karlsson :) och melindo saknas :))) min lilla huligan ;) längtar tills hjärtat kommer hem.. Då ska det
Mysas i massor! En härlig dag helt enkelt...

Mysdag! <3

0 Läs mer >>

Är fortfarande helt konstigt! Men bättre... Har vart och köpt knä skydd och ska ta en lättare promenad imorgon och se vad som händer!? FAN jag som kommit igång med träningen så bra... Undrar om det är överansträngning eller om jag gjort mig illa!?? Måste gå till en sjukgymnast och kolla om det inte ger sig. Åhhh jag vill träna träna nu! Har iaf satt upp mig på spinning på onsdag! Jag får göra va jag kan, jag vill veta hur det känns!? Nu har jag gått ner 6,1 kilo och det känns bra :) men jag vill nå 10 kilos gränsen ;) det är lixom nå extra med det :> men jag ska kämpa på! Lchf är faktiskt helt ok, har inte druckit dricka eller ätit nå onyttigt på 4 veckor nu... Förutom 86% chocklad då men den räknas inte! ;) imorgon ska jag åka och träffa nino nano, det ska bli underbart men samtidigt sorgligt! Han är ju en i våran familj. Bästa bästa Musse! Massa grisöron ska han få och massa kärlek! Tove är hos pappa men kommer hem imorgon. Nä nu ska jag mysa med min andra hälft en stund innan john blund hämtar mig... Puss & kram

Mitt knä :(

0 Läs mer >>

Blir man inte galen, nu när benhinnorna är bra och jag tog en kortare löprunda igår och allt kändes super ja då ska knät krångla!:/ så nu går man runt här som halta Lotta. Bara small till, är det lika imorgon är det bara att ringa sjukhuset för det här står inte rätt till.. Så nu var det bara att gå in & ta bort alla bokningar på active! Varför kan inte saker och ting gå min väg nån gång :/ jag som behöver löpningen/ konditionen! Vill fixa fys testet denna sökning och inte vänta till agusti och söka igen och göra testet i december! Åhhhh! Nu är allt döden... Det som är bra är att jag gått ner i vikt och att jag & älsko ska kolla på nya småstadsliv ikväll. Melinda har precis somnat hon var dyngtrött, och jag hoppas innerligt att det inte är en taktikvila :S Tove leker med thilde och ska snart hämtas hem! Näh nu är jag för bitter för att skriva!

JÄVLA OFLYT!