2 Läs mer >>
Var vi på igår :) Grymt härligt att se den lilla krabaten liva runt där inne! Tänk att snart kommer det en till liten gobit och vi längtar sååå man är så nyfiken på vad det är och hur den ser ut, är lik osv. Fick några bra bilder med hem också, men jag är ju sååå grymt sugen på att göra ett 3d/4d ultraljud som är såå häftiga men måste diskutera ihop mig lite mer med sambon först ;)

Idag har jag vart och hälsat på jenny och deras lilla Zack han sov dock den mesta tiden =D men grymt söt...
Sen hämta jag Tove och nu sitter hon i badet och jag ska laga lite mat till älsklingen kommer hem!

Här kommer en bild från igår på vår akrobat som ligger med stjärten i luften och foten i pannan :)







Ultraljud!

0 Läs mer >>
Och min fina tjej åker till pappa i helgen!Såå jobbigt att vara ifrån henne, men det finns ju fler än jag som vill träffa henne=D Hoppas hon får en super helg!
Själv ska jag och älsklingen ha en riktig myshelg med sovmorgon och äta massa gott :) Vilket behövs i det här skit vädret som gör att man blir så deppad..men imorgon skulle det tydligen bli fint igen vilket låter toppen!Religions provet gick nog helt åt skogen fast jag tyckte att jag kunde det så bra :( aja om så är fallet så är det ju bara att ta nya tag. Men trist ändå! Näh nu ska jag skölja ur färgen ur huvvet sen ska jag göra ett ryck med städningen så det blir nån ordning!Sen blir det träning innan jag hämtar älsko...

Avslutar med denna fina bild på Tove och Wilma från förra årets fina sommardag!






Fredag <3

0 Läs mer >>
Jag och Tove sitter och väntar på att klockan ska bli så pass att vi kan åka på ridningen!Nyss ätit kyckling ris och curry :) Men älsklingen kommer nog inte hurra för den maten ;)

Idag har det vart mycket plugg i skolan, och peppar peppar så börjar det släppa mer och mer för mig i matten..Och det behövs verkligen! Känner mig så trött och slut i hela kroppen, kommer inte ihåg att jag var så här med Tove men den här graviditeten tar verkligen knäcken på mig =D Är det inte en Wimarks PÖJK så vet inte jag eller...Men vi har UL på tisdag i Gävle och jag är sååå sugen att titta vad det är för nån där inne =D Men vi får se...Måste vara överens om det med älskling också!

Imorgon har jag min 3 tid på jouren för att kolla upp om jag har bihålorna eller inte, men med sån täppt näsa 24 timmar om dygnet så skulle jag inte kunna tro annat..Nässprayen är min bästa vän just nu!

Näh nu ska jag dona lite innan vi ska iväg!














Nu åker vi snart på r...

2 Läs mer >>
HERREGUD! Tittar på nyheterna och får höra att en 3 åring klättrat i ett träd och fastnat med sin hjälm och strypts på dagis, alltså DAGIS...Ska man inte var trygg när barnen är där?!

och för det 1a vad gör en tråring uppe i ett träd och dock med hjälm?och vart är dagisfröknarna en sån gång?Man måste ju ha koll över barnen! Sörjer verkligen med familjen...Jag vet inte vad man skulle göra om jag var i deras situation?Hur ska man klara av och mista det bästa man har i livet?!Jag skulle då inte vilja vara dagispersonal efter en sån här händelse, visst olyckor kan hända men som sakt....

SÅNT HÄR FÅR BARA INTE HÄNDA!!

UPPRÖRD!

0 Läs mer >>




                                            Jag vet inte riktigt vad Tove gör;) men skojj hade dom hela gänget!

Idag har vi vart på b...

1 Läs mer >>
    


Emmaljunga citycross lätt snyggaste vagnen! Men är fortfarnade lite kluven över färgen?!

Jag är ju såå sugen p...

0 Läs mer >>
Det är vad jag och Tove har slängt ihop nu och ska smaska på efter maten senare!:) Men det blev lite kaos när Tove drar upp vispen när den är i full gång och med massa smet =D hahahah!tjoho också var det sockerkaka i hela köket ;) Men vi styrde upp det!Hon sitter i badet och jag torkar! Fick ligga till halv 8 för lill fröken i dag och det var behövligt, älsklingen åkte till tandläkaren imorse så han hade också lite längre sovmorgon! Tove har ju vart sjuk i 4 dagar nu, och det är sååå trååkigt att vara inne..Nu är hon feberfri och hostfri men vill hålla henne inne idag med!Men jag måste erkänna att det kryper bra nog i en.

Men efter maten tänkte jag att vi skulle skotta fram lite av altanen på baksidan så får vi vara ute en stund, solen lyser och det är underbart. Imorgon ska hon iaf få bada och leka av sig med Thilde och det har det tjatats om! Så har hon något att se fram emot!

Näh nu ska jag göra lite nytta här hemma och idag ska det smällas en semla kan jag lova =D

Och kastreringstid åt Musse Ponken är bokad och det var inte en dag försent, äntligen ska han bli NORMAL =D

Sockerkaka!

5 Läs mer >>
Har haft världens underbaraste helg med älsklingen. Det har inte vart några måsten och vi har bara legat och myst! (underbart)   Donat och fixat lite hemma och jag har målat 2 möbler och det blev super! Har även blivit bjuden på mat av Lena 2 dagar vilket är super snällt! Och idag kom Tovis hem från pappa med världens rethosta och feber...Usch jag tycker sååå synd om henne och inte kan man gör nå för att hjälpa! Men slängde iaf ihop en philadelphia kaka förut som lagomt är klar till Wallander, det ska bli riktigt gott...Och nu har man ju lov en vecka också och det ska man ta vara på! Vi har även skruvat ihop bebbens säng, lite tidigt hahah men nu är det gjort =D Tack så mycket för den mamma..Nu ska vi bara komma på vilken färg på våran emma ljunga citycross vi vill ha, finns ju såååå många fina!

Trist bara att Tove är sjuk...vi som skulle göra så mycket kul!Hoppas det går över fort...

                                                              Bara så du vet Jimpan så älskar jag dig i massor!

Mys helg med den bäst...

0 Läs mer >>
Vaknade klockan 07,30 och var tok täppt i näsan...Har vart det sen vecka 7 och det är sååå drygt. Man kan ju inte hålla på och ta nässpray hela tiden heller, måste ner på apoteket och se om dom kan hjälpa mig =D Solen lyser in genom mitt fönster nu och det är sååå underbart! Fatta snart är det vår-sommar...

Hoppas tiden går fort dit och att det blir en kanon sommar! Tove är hos pappa och jag är ledig från skolan. Och nästa vecka är det lov men jag ska ändå in och göra 2 prov så jag får dom ur värden sen är det bara att börja få in distans uppgifter så jag kan fokusera på matten!Fattar inte varför jag är sååå dum i matte!Vad är problemet?Men jag ska inte ge mig och man kan ju hoppas att dumheten släpper =D

Nu ska jag städa lite här hemma och sen ta en lång dusch för att senare åka in till Helena och hälsa på en sväng..Och innan jag hämtar älsko ska jag ta en fika på stan med Therese då det var 100 år sedan vi sågs känns det som! Sen blir det fredagsmys med hjärtat i massor!Måste göra nå gott ;)

Gomorgon!

0 Läs mer >>
Ja det är just vad jag gör!Mamma är och tränar och jag väntar på att hon ska komma så vi kan hämta Tove och åka och köpa en sjukt go sallad på kvantum =D Tove älskar dom också. Älsklingen skulle till garaget så då kan vi hänga lite med mamma, det är aldrig fel ;) Idag fick vi sovmorgon eller ja det var väl fel ord men jag behövde inte sitta i bilen in till stan kl 06.30 men däremot så vill Tove ha en riktig brak frukost kl 07.15 och vad gör man inte för sin lilla älskling!?

Sen blev det dagis för henne och jag åkte till Active och träna innan skolan, det blev 40 min på bandet och 4 km. Känner att jag skulle vilja öka på men ändå har jag inte kraften, det är så konstigt men jag blir inte trött av det jag gör nu men skulle heller inte orka träna mer hmmm skumt!Äh men detta duger väl tills lillen har tittat ut för då jävlar ;)

Håller på med ekvationer i matten och blir inte klok...Ska bli bättre att blogga också!!=D

Väntar...