0 Läs mer >>

Ja det är vad jag har blivit! Therese visa mig wordfeud igår och jag spela till halv 1 i natt. Det är illa :) ha ha! Grymt roligt spel iaf! Har nyss vart ute på en timmes promenad med Musse & Melinda, när jag kom hem käkade jag upp pizza biten från igår :)))) tror ni den var bra ???? NJA.... På onsdag ska jag in på active och träna! Första gången sen jag pausa kortet! Ska träna 3 dagar där och resten går jag hemma! Blir så jävla dyrt med bensin :( ingen som vill gå på boxer pass med mig??? Det är ju såååå kul! Och jävlar vad det tar på en... Nu ska jag bada Melinda sen hämtar jag Tove vid tre in till mamma och sen handla och lite fika där! Så avslutar jag med att klippa Musse innan vi åker hem så mamma kan passa kidsen! Hörs!

Nörd!

1 Läs mer >>

Har inte blivit mycket skrivet nu lr, har vart på rusta och inhandlat lite julmys, sen handla vi innan vi åkte hem. Blev en sväng på dollar och ÖB också innan hemfärd då man är senil! En riktig mysdag med familjen :) sen när man väl skulle pynta åkte man ju såklart på gall anfall! :( hata det! Men vill inte op heller för jag är så rädd för att bli sövd! Men forsätter det så är det bara att ta tjuren vid hornen! Nu ligger jimpan och Tove och myser i ett hörn och jag i det andra :) orkar inte skriva nå mer om denna dag! Pyss! 

Bloggtorka....

0 Läs mer >>
I bonde söker fru???Sjukt nyfiken, min favorit är såklart hästbonden ;) Så missa INTE det 20,00 på 4-AN

Vem får vem?

0 Läs mer >>

Eller ja,
Lunch kanske det är nu :) sov över lite i morse :S eller jag brukar kliva upp vid halv 7 för att slippa stressa! Nu vaknade jag kvart över och det blev lite små panik :))) Melinda sov fortfarande med mig! Rackarns unge son sover på veckorna men inte på helgen ;) fast hon kanske börjar göra det nu med lite tur. Hon sover ute i vagnen nu så då passar jag på att plocka lite, blogga och kika lite på fejjan! Idag blir det bara slappa tills jag hämtar Tove på skolan! Sen ska jag förbi tippen med allt skrot som jag och Jimmy samlat på altanen i en hög! Ser INTE snyggt ut. Men det att bara inte blivit av som allt annat :) men idag ska jag vara duktig och få bort det! Sen blir det lite kik efter julstjärna/ stake eftersom det ska pyntas i helgen! MYS.. Nu fattas bara lite snö! Hoppas sen kommer innan jul iaf, Annars blir det ju ingen jul! Och stackars barn! Det ska vara snö på julen :))) imorse var jag på en 45 min prommis eftersom jag kände mig piggare, skönt! Kan slänga in en bild på mig och hunden innan vi gick, bilden är ful men jag tycker det är roligare att läsa en blogg med bild så ni får den ändå! Vem bryr sig ;) ? Ha en trevlig dag gott folk....

Goooodmorgon på er!

2 Läs mer >>

Ofta i mina tankar <3

1 Läs mer >>
Är taggad som F*N att börja träna inne på Active!Nu ska fläsket brännas och konditionen upp. Är bara mat biten som jag har problem med, men vem har inte det ;) Mår iaf bättre nu på kvällskvisten men sjuuukt trött fortfarande! Just nu skulle jag vilja vara den där lilla söta bäbisen som blir ompysslad =D Tove leker på sitt rum, Melinda har nyss badat, vi har också spelat memory TOVE VANN=) Nu ligger Melinda på soffkudden och pillar med tårna och har väl inte speciellt mycket bekymmer ;) Jag har lovat Tove att kika på Prinsen av Egypten med henne. Kan vara skönt att bara ligga och mysa! Längtar även till kryssningen den 3 December, det kommer bli RÖJJ!=) men jag har lite panik att lämna Melinda hemma! Jag vet att hon kommer ha det toppen, men ändå! Min lilla BÄBIS! Töntmamman ;) Var in o läste HugoRosas blogg idag HERREGUD vilken överdriven blogg!Den kommer inte läsas mer, han hade lagt in nå klipp av hur man skulle vara för att en blogg skulle fungera och massa annat! Men 90% av hans läsare är nog 14:s brudar som tycker han är snygg och cool! Ha ha! Aja smaken är som baken.... Bloggar jag gillar att läsa är: Lindathelenius.se LLisahedman.blogg.se Familjenlever.blogg.se imvicky.myshowroom.se med fler.... Skicka gärna en komentar med er blogg så jag kan slänga in en kik :) HÖRS....

Sjukt Taggad!

7 Läs mer >>

Idag är jag sopslut! Somnade med älskling igår kl 9 :) det var ju iof skönt! Kl tre vaknade Melinda och åt och sen sov vi till kl 7. Men fortfarande känns det som om någon kört över mig! Det trycker i hela huvudet och det har det gjort sen i lördags till och från, kan det ha något med vädret att göra? Kallt/ varmt snö på gång!!!??? I dont no???! Skippade att gå idag med när jag känner så här, lär ju inte bli bra ändå det! Måste börja åka in på active och träna på löpbandet, lite intervaller och gruppträningar :) hoppas nu Anki fixar kort också! Roligare om man har ngn att träna med! :) Melinda sover i vagnen med hela mössan över huvudet, hatar när hon ligger så för man tror att hon inte får ngn luft, men är man där så vaknar hon direkt! Knepiga små bebisar som vill ha ngt över huvudet! Då sover hon som bäst. Men jag känner mig själv att jag kommer vara och dra i mössan för att jag tror att hon inte får luft också vaknar hon :} har inte fungerat att få upp bild från dopet :/ vette tusan, bildtexten hamnar i inlägget, vad är det då?? Ska kolla vidare på det :)/ kämpar vidare på denna dag, kaffe borde hjälpa mig! Puss!

Sliten!

0 Läs mer >>

Ja då har kära Melinda stökat och bökat i natt då! Jag är INTE pigg, men älsko ska få sin sovmorgon idag! Jag behöver ju inte stressa iväg till jobbet och stressa som han! La henne i min säng i hopp om att hon skulle somna om, men vem försökte jag lura??:) hon börja snacka som bara den och sen blev arg :) då var det bara att kliva upp. Nu ligger hon i babysittern och babblar och är såå nöjd, Tove kollar på barnprogram! Idag är dagen D det ska bli så mysigt med dop, lite svårt att förstå att för nästan 6 år sedan stod jag där med min andra halva! Jag Tove och Melinda blir döpt i samma kyrka med samma klänning! Dvs 26 år gammal men fortfarande väldigt fin! Ja men då är det väl bara att sätta på lite kaffe då :) ut med hunden på en snabb kiss sen ska jag äta frulle, älsklingen får gå upp vid 9 för då ska jag ut på promenad! SKÖNT! Bilder från dopet komme senare när tid finns! Ha en bra lördag..... Pöss!

Godmorgon!

0 Läs mer >>

Tjoho! Idag har det vart en jäkla stress fredag. Började dagen med en timmes promenad med Rebecka, sen vidare till e-center för att handla! Sen blev det massa andra ärenden för att sedan hämta Tove på skolan! Melinda fick lite mat och det byttes om till fin kläder då det skulle knäppas dopkort och kusinkort :) allt blev så bra ;) det blev hemmagjord pizza för mig och älsko och mc donalds för Tove! Nu spelar mina älsklingar memory och Melinda sover! Imorgon är det dop <3. Ps: Vi är så snyyyyyg ;)

Fredag!

0 Läs mer >>

Idag har jag o Melinda lämnat storasyster på skolan, gått 50 min. Sprungit i tvättstugan kollar våra bästa år! Plockat med tvätt! Nu myser vi och väntar på Carro och juni :) ikväll blir det att handla allt inför dopet! Skönt att ha det klart! Och ikväll är det bonde söker fru :))) som jag längtat!;) nu ska ja ta Melinda som är missnöjd!:) puss!

Idag!

0 Läs mer >>

Dom här snygga skorna väntade på mig på posten :} hann bara hem så fick jag ett till sms då dom svarta också kommit! Snygg och skön!

Johooo:)))))))

0 Läs mer >>

Åhhh ge mig lite sömn tack, Melinda har vart extremt jobbig på nätterna ett par dagar nu. Jag har säkert vart upp 10 ggr Bara i natt :/ hon åt vid 7 sen vid 10 sen var det 4 och nu kl 6! plus att hon har vara vaknat och bökat runt! Jag vill bara sova, nu har hon vart vaken från halv 6 och mina ögon hänger nog till golvet! Tove sover, hon ska vara ledig från skolan idag för vi ska iväg till öppna och knäppa kort ;))) annars hade jag lätt sovit en stund med Melinda sen! Men det roliga är att sover hon inne sover hon Max en halv timme! Och ute i vagnen blir det mellan 1-3 timmar! Men jag vågar inte lägga mig inne om hon sover ute! Blir riktigt tidig kväller ikväll! Hörs!

Totalt slut som männi...

2 Läs mer >>

Började morgonen med att vår lilla "hammarhaj" slog upp sina blå vid halv sex :s men jag och älsko låg kvar till halv åtta! Sen blev det frukost och därefter började vi röjja i lägenheten, nu ska allt skit bort och inte läggas på hög! Så vi har rensat och sprungit i tvättstugan! Sen kom jag mitt nöt på den briljanta iden att byta rum med Tove så att hon får det större, visst iden var väl bra men det ska ju utföras också :))) men vi började och bra blir det! Det värsta är väl att vi har rosa randig tapet nu och det är fan inte det vackraste =} men vi dår måla eller tapetsera till det när tid finns! Så typiskt mig när man har fullt upp med annat att börja riva där också!!!!;) blev bjuden på mat hos Rebecka och Niklas, kycklingfilé och potatisgratäng sååå jäkla gott var det. Hade gärna stannat längre om det inte var för att lilla Karlsson måste hem till sin säng! Nu har vi plockat lite här hemma och nu blir det bara till att slappa som står på listan! Trevlig lördag på er!

Lördag!

1 Läs mer >>

Att ha morgonmys med just dig :)

Jag älskar....

0 Läs mer >>

Dagen/ kvällen har inte bestått av mycket! :) så hoppar nu till sängs och kommer förmodligen somna som en stock! God natt på er.....

Godnatt!

0 Läs mer >>

Hej! Trött som en idiot :) sitter i Toves säng och väntar på att hon ska komma så jag får natta henne! Men hon ska ju härja med så mycket annat innan hon kommer till skott!!! Idag har jag och Melinda vart in på öppna! Sen vidare till E-center och handla lite innan hemfärd, tog sällskap med Anki :D sen in på dollar en sväng för att köpa batterier till Tove och Melinda. Sen hämta jag Tove och skjutsa henne till vansätter för att leka med thilde! Sen hem och städa ihop massa innan prällen kom för att förbereda inför dopet! Nu mys i soffan med sen jag älskar mest!

Kväll!