0 Läs mer >>
Nu var det länge sedan det blev nån rad skrivet här =) Melinda sover i vagnen som vanligt så jag får skynda mig att sno ihop nå innan hon vaknar :) Har blivit skit på träningsfronten då älskling börjat jobba borta, en sak som blev toppen och den andra blev botten =( Jag som älskar spinningen =/ Men men så är det ibland..

Så nu ska det på allvar köras igång med promenader på veckan och löpning på helgen när älsko är hemma, för det här går inte.. Står iaf på -9 kg nu men har gått över på gi, fast ingen pasta och sånt..bara mörkt bröd..Måste få bröd till frukost.. =))

Jag fick också jobb 3 månader i sommar =)) så det här kommer bli super det, så får göra nå med barnen i slutet på sommaren... Funderar på en helg till Eskilstna ZOO, och bo i stuga MYS... Nu väntar jag på att älsko ska komma hem och sen ska det grillas ;) Och mysas med familjen...

Melinda är vaken och nu ska hon få lite krubb om det duger åt damen?!:)

Längesen..

0 Läs mer >>
Äntligen har det vänt :) Inte långt kvar till 10 kg gränsen nu. Och jag vill bara dit :)
Igår var vi på dansuppvisningen med Tove, dom var så duktiga allihopa! Så söt dom mindre när dom dansar ;)
Hon somnade på vägen hem i bilen, SOPSLUT!

Även mamman däckade ganska omgående. Vilket jäkla trök väder vi fick nu när det vart så fint ett tag, så typiskt att det alltid ska bli nå bakslag! Melinda ligger ute och sover i rusket och jag har städat lite och nu ska jag ta lite egentid framför datan ;)

I eftermiddag blir det träning med Jeanette och STORT GRATTIS på din dag :) Får se hur mycket man orkar idag?Känner att jag inte riktigt är på hugget =S men det kan ju ändra sig.

Sen blir det mysfredag med familjen, får se om det blir finväder imorgon, isf åker jag,mamma Tove & Melinda till  Gävle och kikar. Kan vara skönt att bara få komma ut och kolla nån annan stans!Affärerna SUGER faktiskt här... Men tror det blir toppen nu när HM kommer.

-7,8 kg

0 Läs mer >>

<3

0 Läs mer >>

Var vad det blev idag! Skulle ju på Toves dansuppvisning, visst jag kan hålla med om att jag är en flokig mamma men den som säljer dansbiljetter måste ju också ha lite koll på grupper och barn. Mamma köpte biljetterna och sa att Tove dansa i söndagsgruppen 18.30 men fick iaf biljetter till FEL dag! Så lagomt kul att fixa barnvakt, ställa in träningspass och stressa med mat och tillfixning! NOT... och som grädden på moset fick vi lämna våra biljetter idag och vänta på samtal om vi får nå biljetter imorgon :S inte kul... Så då är det bara att ställa in nästa träningspass imorgon :( fick i alla fall en kvälls powerwalk med Rebecka! Har sökt en massa jobb, dom ringde från bemanningen idag och jag ska på möte på tisdag får se hur det blir!?? Vill ju helst ha i affär men jag har upptäckt att man kan inte få allt här i världen ;) nu är jag för bitter för att skriva! God natt på er, ni får en bild på min fina dansstjärna!

Piss, skit & pannkaka...