0 Läs mer >>


Men tyvärr fick jag inte testa dom igår =( Hade bokat mig på Marias spinning 19,30 med HÅRDROCKSTEMA...Men näh =/ vet inte var det var med min kropp igår.

Hursomhelst är jag piggare idag så nu ska det spinnas ;) och vi startar med lite bodypump med Linda! Älskling och jag håller på att röjja i varenda lite vrå här hemma, nu ska det bli ordning på allt, det vi inte ska ha ska kastas och resten ner i lådor. Ska väl dra mig från datorn för att vara en hjälpande hand kanske, för här blir jag väl inte poppis ;) vågen står fortfarande på -4 tror jag har ätit för mycket kolhydrater, men from idag så ska allt mätas in i minsta detalj för nu ska FLÄSKET bort =D

Nu är dom här;)

0 Läs mer >>

Kort från idag!

0 Läs mer >>
Är återigen klart för idag, jääävlar vad slut jag var! Men det ska kännas på i kroppen också. Måste säga att jag tycker Pelles spinningpass är så GRYM.

 Man ger järnet och blir sopslut,han kan det där med att tagga oss =) Känns så skönt att vara igång med träningen ordentligt, familjen har vart förkyld och jag har vart livrädd;) men peppar peppar så har jag klarat mig. Idag har jag o Tessa haft lite kvalitetstid med våra bäbisar =D det var längesen nu..

Melinda klappar numera händerna på order ;) ha ha! Och nu ligger hon i sin säng o sussar så gott..Inatt sov hon jätte bra så vi hoppas på en till av den! Imorgon blir det öppna förskolan, sist var ju Melinda sjuk så det blev inget. Men nu ska vi dit. Nu blir det att slappa lite med älsko i soffan innan man hoppar ner i den gudomliga sängen..

Beställde spinningskor idag, hoppas dom kommer fort fort fort och att dom passar!? Tror det kommer göra en grym skillnad, just mu känns det som att jag spinner med tårna. Imorgon ska jag springa lite lätt och se om mina benhinnor pallar trycket. MÅTTE det vara så...Men nu ska vi inte gå ut så hårt!Brukar aldrig vara bra det, men ivrig som man är så får man stå sitt kast!

Spinning & Pump

0 Läs mer >>
Godmorgon, Melinda klev upp kl 6, men det var skönt att dra fram klockan en timme när man klev upp. 7 känns genast lite bättre än kl 6 =) Härligt med sommartid. Igår var det shopping med mamma i stan, offtast har man ju tur då så det blev 2 tröjor. Tack snälla mamma ;)

Tove fick också kläder svarta thigts med en döskalle på och en skit häftig Rihanna tröja. Melinda fick söta små kattskor som hon kan rejsa runt i gåstolen med så hon får lite fäste och leksaker.

 Men tycker inte dom har så mycket utbud i denna stad så det får bli Gävle när man får lite bättre i kassan :) Det blev grillad kyckling igår med älsklingen och blomkålsgratäng, sååå jäkla gott var det. & vet ni? jag har gått ner 1 kg till från igår =)) jag åt så mycket igår så jag var bergsäker på att jag skulle ha gått upp i vikt. Så det var skit kul & se.

Idag ska jag prova springa lite lätt..Hoppas hoppas mina ben är i bättre skick nu. Nu ska det städas o plockas lite som vanligt, sen kommer Tove hem från pappa och ska leka med Thilde och senare blir det dans! Hon är så duktig min lilla snuppa ;)

 Imorgon blir det pump och spinning! Är bokad på 6 pass denna vecka så det är bara o ta i och köra =)

Shopping :)

0 Läs mer >>
Melinda tyckte att det var läge att vakna till vid tre och sen lägga sig vid fem igen =S Och sen upp med Tove vid 7, tur att jag har bästa karln hemma på ;) Inatt ska Melinda få sova hos Farmor & Farfar så vi får sova ut och det ska bli SÅ skönt.

Känns bra att ha kommit igång med uppdrag viktminskning =) Har inte ätit nå onyttigt på 2 veckor nu och dom som känner mig måste erkänna att det är GRYMT bra för att vara mig... ;)

Jimmy åkte iväg o köpte ägg av nån bonde, ska bli kul & se vad det är och om det blir nå billigare?!
Idag åker Tove till pappa och det kommer bli tomt här hemma, men åter på Söndag och det gillas. Min stora tjej :)

Bara Melinda har vaknat ska vi in till stan på Dollar, Jysk & Team Sportia. Jimmy ska kolla på ny jacka & jag ska kolla på spinningskor. Vad dom kostar iaf :) Tror att det blir bra mycket lättare att cykla med sånna.. Och dynor till uteplatsen för snart är det SOMMAR =)

Sliten

0 Läs mer >>

Melinda fick jätte söta Lundmyr skor av mormor igår! Hennes första dessutom;) här hålls det på att tvätta o städa. Tycker man inte gör annat om dagarna :D idag blir det body pump & spinning på schemat. Var iväg halv åtta igår och fy vad jag tränade dåligt den tiden på dygnet.. Får bli tidigare pass för mig känner jag! Men Maria var bra :-) idag startar lchf dieten :)) jag hade gått upp 1/2 kilo från igår och jag lovar det var mack j*vlarna ;))) bort med dom och nu köööööööör vi. Nu ska jag i mina jeans och må bra :))nu ska jag fortsätta! Kram på er

Melindas första skor!...

0 Läs mer >>

Ängel nr 2

0 Läs mer >>

Finast...

0 Läs mer >>
Så var det onsdag, taggar för spinningen ikväll kl 19,30. Började morgonen med att baka ett sjukt gott bröd av Anna Skipper.Som jag har ätit för många skivor av nu, men har lite beslutsångest om jag ska köra på hennes diet eller lchf. Har iaf gått ner 3,8 kg nu på en vecka och det är ju bra..Men jag tror lchf kan ta mer. Melinda sov 3 timmar ute i vagnen idag och nu sitter hon och grejar med sina leksaker :) Gohönan min =D Ska ta en promenad om en stund tänkte jag, verkar inte vara så blåsigt ute. Och det är ju aldrig fel att röra på sig :) Förresten, HJÄÄLP...Hur får jag styckeindelning på inläggen? PUSS

Hejpa...

0 Läs mer >>
Vad kul det är när man skriver ett helt inlägg också försvinner allt *MORR* Har sovit skönt denna natt, eftersom man vimsade runt med 3 timmars sömn i huvudet sen i söndags natt när vi fick åka in på akuten med Melinda. Var på världens roligaste spinningpass igår,grym musik och upplägget! =) Trodde verkligen inte att jag skulle gilla spinning men det är verkligen helt min grej... Har gått ner 3,5 kilo på en vecka nu :) så nu är det bara att hålla i och äta rätt och träna. Vill börja springa igen, men fick stränga order att inte springa på 3 veckor för behinnorna och pronaxen som tilltugg;) När Melinda vaknat ska jag gå upp på apoteket och hämta recept sen blir det in till stan o handla det som fattas. Det får gärna sluta blåsa också och bli som vi hade i fredags..Vilket väder.. Vill ha värme nu... Kram & Hej

Gooodmorning!